Lukijoilta

Vesipostia

Kyllä on varaa Turulla olla surkean rahakas. Täällä maakunnassa tuhotaan luontomaisemia muuttamalla entinen kangasmaisema teollisuuslaitokseksi. Putkistot kulkevat ristiin rastiin monen sadan hehtaarin alueella, ja koko harjumaisema on tuhoon tuomittu tämän vesiteollisuuslaitoksen, eli Turun tilaaman ja TSV:n toimittaman vesilaitoksen myötä. Missä on kestävä kehitys Turku-projekteissa? Tuhoaako TSV Turku-nimisen paikkakunnan?

Turussa ovat raha-asiat osaamattomissa käsissä, lopputuloksena konkurssi. Vesilaitos vaatisi putkistoverkostoa myöten korjausta, jotta maanuumeniin ei vuotaisi jatkuvasti 28 prosenttia vettä, jota maksamme verojen muodossa, ja kaikki kaupungin toiminnot kärsivät tästä mädännäisyydestä. Vaadinkin projektien päälliköiltä enemmän asioiden tuntemusta!

Tällä menolla Turku tuhotaan, ja ihmiset muuttavat pois kaupungista ja koululaiset sekä nuoret lähtevät muualle missä on turvallisempaa olla ja asua.

Perusteluni: juomavesi on Tampereen kertaalleen käyttämää kaikkine lääke-, ihmis-, sekä teollisuusjätteiden saastumineen. Tämän kaiken maksavat veronmaksajat. Tuleville sukupolville ei jää muuta kuin konkurssin jäämää maksamista nykypäättäjien jäljiltä sekä peruselintae, eli juomavesi, vaarallisena kemikaalinesteenä juotavaksi.

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Kouluruokaa huononnetaan ja herrat mässäävät rahat taskuihinsa!

Asioille pitää pistää järjestys, jotta pelastetaan Turku-niminen paikkakunta. Muutoin koko maa nauraa tälle konkurssikypsälle kaupungille ja toteutuu tamperelaisten haave Turun upotuksesta saveen ja konkurssiin.

Ehdotan Turun kaupunginvaltuuston seuraavaksi kokouspaikaksi jalkautumista Virttaan kankaalle. Siellä olisi kaiken ytimen keskellä hyvä pohtia järjen ja asian todellisuutta. Kuinka paljon on TSV Oy jymäyttänyt veronmaksajia, eli yhteiskuntaa. Jatketaan pohdintaa ja tervehdytetään kaupunkia!