Lukijoilta

Arkean työntekijät osaavat asiansa

Turun Sanomissa oli 10.2. artikkeli, joka koski Arkean ruokatoimituksia. Lehden otsikko hävitetystä ruoasta syyllistää Arkean työntekijöitä ehkä tahtomattaankin ("Arkean syömäkelvotonta ruokaa hävitetty").

Kyseinen tapahtumasarja tapahtui viime vuoden syksyllä ja TS nosti jo sovitun asian nyt esiin. Samassa jutussa mainittu toinen epäonnekas ruokatoimitus ei ollut edes Arkean toimittama.

Me arkealaiset olemme koulutettuja ja asiamme osaavia työntekijöitä. Asiakaspalautteet käsitellään heti ja teemme korjaavat toimenpiteet välittömästi.

Työmme on hektistä ja vastuullista. Virheiltä ei voi välttyä meillä eikä muissakaan firmoissa.

Olemme kuitenkin ammattilaisia ja otamme mahdollisista virheistä opiksemme. Pystymme muuttamaan toimintatapojamme ja teemme joka päivä hyvää ja terveellistä ruokaa.

Henkilökunta tekee parhaansa, jotta saamme toimitettua asiakkaalle hänen haluamansa tuotteen lämpöisenä, tilauksen mukaisena ja terveellisenä.

harmistuneiden työntekijöiden puolesta

Matti Kaskinen

pääluottamusmies

Arto Salminen

työsuojeluvaltuutettu

Arkea

Haluatko käyttää

Osallistuaksesi keskusteluihin ole hyvä ja kirjaudu TS-tunnuksillasi

Olet kirjautuneena yritystunnuksella. Yritystunnuksella ei voi osallistua keskusteluihin.
Kirjoita uusi viesti
Viesti

Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Uudet näkökulmat keskustelussa vievät asioita eteenpäin. Siksi Turun Sanomat kannustaa verkkosivuillaan aktiiviseen ja rakentavaan keskusteluun.

Verkkokeskusteluun osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä (jonka pääset tekemään tästä). Rekisteröityminen ei edellytä lehden tilaamista.

Keskusteluun voit kirjoittaa omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Suosittelemme oman nimen käyttöä, sillä on arvokasta seistä mielipiteidensä takana. Ole kriittisenäkin kohtelias ja kunnioita muita. Epäasiallinen käytös estää osallistumisen keskusteluun.

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä, ja julkaisusta päättää toimitus. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda äläkä kiroile.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta. Tekstin yhteyteen voi liittää teemaan liittyviä asiallisia linkkejä, jotka toimitus tarkistaa ennalta. Mainoksia emme julkaise.

Verkon keskustelut ovat osa Turun Sanomien sisältöä, josta olemme vastuussa. Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.

Aiemmat viestit (3)

Vanhimmat ensin
Vastaa
Rami Tapani
terveellisyys
Ruoan terveellisyys on niin paljon muutakin kuin henkilökunnan panos ja siitä voineen olla montaa mieltä.
Haluatko käyttää
Olet kirjautuneena yritystunnuksella. Yritystunnuksella ei voi osallistua keskusteluihin.
Kirjoita vastaus viestiin
Viesti

Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Uudet näkökulmat keskustelussa vievät asioita eteenpäin. Siksi Turun Sanomat kannustaa verkkosivuillaan aktiiviseen ja rakentavaan keskusteluun.

Verkkokeskusteluun osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä (jonka pääset tekemään tästä). Rekisteröityminen ei edellytä lehden tilaamista.

Keskusteluun voit kirjoittaa omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Suosittelemme oman nimen käyttöä, sillä on arvokasta seistä mielipiteidensä takana. Ole kriittisenäkin kohtelias ja kunnioita muita. Epäasiallinen käytös estää osallistumisen keskusteluun.

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä, ja julkaisusta päättää toimitus. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda äläkä kiroile.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta. Tekstin yhteyteen voi liittää teemaan liittyviä asiallisia linkkejä, jotka toimitus tarkistaa ennalta. Mainoksia emme julkaise.

Verkon keskustelut ovat osa Turun Sanomien sisältöä, josta olemme vastuussa. Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.

Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä

Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn.
Virhe ilmoituksen lähetyksessä.
Heiskalaine
Vast: terveellisyys
Rami, miten terveellisen annoksen ja miten laadukkaista raaka-aineista pystyt tekemään alle kolmella eurolla mukaan lukien leivät, juomat, salaatit yms ja sen tulee sisältää myös kuljetuksen ja sinun palkkasi? Kouluruoka-annoksen hinta Turussa on alle kolmen euron, kiitos kilpailutuksen. Annoksen tekijät tekevät taatusti parhaansa mutta tyhjästä on paha nyhjästä.
Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä

Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn.
Virhe ilmoituksen lähetyksessä.
kommentti
Vast: terveellisyys
Aika ronski oli tuo lehden määritelmä "syömäkelvotonta". Lakipykälien mukaan se sellaista oli ja vain lämpötilan vuoksi. Muuten se ei kai ollut pilalla. Monessa kodissa syödään sellaista, joka on jo ehtinyt jäähtymään ja päätyy ensin mikroon.
Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä

Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn.
Virhe ilmoituksen lähetyksessä.