Lukijoilta

Kiilopään majalle myös yhdeksi yöksi

Kiilopään majalta voi vuokrata huoneita myös yhdeksi tai kahdeksi yöksi. Nämä lyhyet vuokraukset hoitaa paikallinen yritys Sodankylän Kakslauttasessa. Tiedot löytyvät Turku Touringin verkkosivuilta.

Tietoa olisi pitänyt saada myös Kiilopään tunturikeskuksen hotellista. Pahoittelemme, että asiakaspalvelutoimistomme antoi virheellistä tietoa asiakkaalle puhelimessa.

Sopimus paikallisen yrittäjän kanssa on tehty vasta äskettäin. Leila ja Reijo Tallqvistin palautteen (TS 26.8.) perusteella tieto tullaan laittamaan myös Kiilopään majan yhteyteen, jolloin vuokraus onnistuu myös paikan päältä.

Ennakolta markkinoidaan kuitenkin ensisijaisesti viikkovuokrauksia, jotta myös koko majan varaaminen ja koko viikon varaaminen myös isommalle seurueelle onnistuu. Kiilopää on niin kaukana, että sinne mennään mielellään pitemmäksi aikaa ja useamman perheen tai isomman harrastajaporukan kanssa.

Toivottavasti myös Leila ja Reijo Tallqvistilla on tulevaisuudessa mahdollisuus tutustua majan palveluihin. Kiilopään tunturikeskuksen ja ympäristön monipuolisista harrastusmahdollisuuksista lisätietoja verkkosivuillamme www.turkutouring.fi

Liisa Lemmetyinen

Matkailusuunnittelija Turku Touring