Lukijoilta

Turvallisin mielin veikkaamaan

Nimimerkki "Turvallista veikkausta" pohti 25.5. tällä palstalla Veikkaus-kortin ja salasanan postitusten turvallisuutta. Veikkaus-kortti ja Veikkauksen internet-pelipalveluun liittyvä salasana postitetaan tilaajalle eri lähetyksissä. Nimimerkki oli saanut molemmat kirjeet samana päivänä.

Veikkaus lähettää Veikkaus-kortin tilaajalle ensin postitse tilausvahvistuksen, jonka mukana tulee myös pelaajatunnus Veikkauksen internet-pelipalveluun. Tilausvahvistuksessa kerrotaan, että asiakas tulee pian saamaan salasanan pelipalveluun ja tämän jälkeen Veikkaus-kortin. Internet-pelipalvelun käyttöä varten tarvittava salasana postitetaan Veikkauksesta. Kortin valmistaja lähettää Veikkaus-kortin suoraan asiakkaalle.

Veikkaus-kortin käyttö ei edellytä salasanaa. Salasanaa tarvitaan ainoastaan kirjauduttaessa omalle pelitilille Veikkauksen internet-pelipalvelussa. Asiakkaalle ei aiheudu taloudellista vahinkoa, vaikka salasana ja Veikkaus-kortti päätyisivätkin vääriin käsiin. Ilman pelaajatunnusta ja salasanaa ei pelipalvelua pysty käyttämään. Toisen henkilön pelitililtä ei voi siirtää rahaa tai voittoja itselleen.

Veikkaus pahoittelee asiakkaalle aiheutunutta hämmennystä.

Henni Heiskanen

Tiedottaja Veikkaus Oy