Lukijoilta

Keskustan hallituspolitiikassa
parannettavaa

TS kirjoitti 26.7, että keskustapuole on päättänyt pitää ylimääräisen puoluekokouksen Anneli Jätteenmäen seuraajan valitsemiseksi. Nyt se on sitä päätöstä perumassa tai muuttamassa.

Onko keskustan hallituspolitiikkaa samanlaista kuin keskustan sisäinen päätöksenteko? Jos keskustalaiset ministerit käyttäytyvät maan asioiden päätöksien teossa samalla tavalla kuin oman puolueen päätöksien kanssa, niin Suomi on tuhon tiellä. Pääministeri Matti Vanhanenkin on julkisuudessa todennut että piti mennä vasten tahtoaan pääministeriksi kun pitäisi olla enemmän perheen kanssa.

Kulttuuriministeri Tanja Karpela kerää julkisuutta ja kertoo olevansa enemmän lomalla perheensä kanssa kuin hoitavansa virkaan liittyviä velvollisuuksia. Ovatko keskustalaiset ministerit unohtaneet 5,2 miljoonaa kansalaista, kun oma perhe on tärkeämpi? Jos ryhtyy ministeriksi, niin on sanomattakin selvää, että uravalinta on kova ja varsinkin perheelliselle. Puhemies Paavo Lipponen pääministerinä olleessaan vei työn perheen edelle, se on uhrausta kansan hyväksi ja tulevaisuudessa sen tulemme huomaamaan.

Handelsson