Lukijoilta

Kodit rauhaan tupakansavulta

Hankimme aikanaan kerrostalokodin ylimmästä kerroksesta, välttyäksemme ylempien kerrosten luvattomilta pölyttämis- ynnä muilta ongelmilta, joista olimme kuulleet valitettavan. Haaveilimme kesäisistä kahvihetkistä metsään viettävällä parvekkeellamme. Mutta kuinka kävikään, jouduimme tupakkaterrorismin uhriksi.

Ongelman pienentämiseksi olemme asennuttaneet parvekelasit (kalliit sellaiset), tilkinneet raot ja yritämme pitää ikkunat ja parvekkeen ovet kiinni aina kun se on mahdollista. Kesäaikaan ylimmissä kerroksissa on niin kuuma, että yötä myöten on ihan pakko pitää parvekkeen ovea ja ikkunoita auki lämpöhalvauksen estämiseksi. Kärsin migreenistä ja voitte vain kuvitella mitkä ovat seuraukset, kun alapuoliselta parvekkeelta oikein tupruaa häkä ja kammottava haju nousee asuntoomme.

Mikä oikeus kenelläkään on terrorisoida ja sairastuttaa muita tuollaisella järjenvastaisella huumeongelmallaan! Tupakointi kun ei edes rajoitu muutamaan kertaan illassa vaan on ihan jatkuvaa. Sitä tapahtuu monta kertaa tunnissa.

Turha sanoa, että ellei sopeudu kerrostaloasumiseen, pitää muuttaa pois. Meillä ei ole varaa muuttoihin eikä omakotitaloihin.

Kuka osaisi kertoa miten saamme nämä savustajat vastuuseen siitä, että he riistävät meiltä mahdollisuuden käyttää kotiamme normaalisti, sekä maksamaan kulut meille aiheuttamistaan terveys- ynnä muista ongelmista?

Migreenioksennukset eivät naurata