Lukijoilta

Puhelinkaupustelijoille

Olkaa ystävällisiä ja älkää valehdelko puhelimessa. Seuratkaa omia ja työkaverinne soittolistoja keskenään. Soitatte samalle henkilölle jopa kolme kertaa kahden viikon aikana. Todella amatöörimäistä ja alkeellista puuhastelua.

Esitätte aluksi nimenne ja kysytte, onko minulla kenties muutama minuutti aikaa. Sen jälkeen voitte vielä sanoa, että olen pyytänyt alkuvuodesta teitä soittamaan uudelleen. En todellakaan ole pyytänyt enkä tule pyytämään, koska inhoan sydämeni pohjasta niitä soittajia, jotka kehtaavat häiritä vapaa-aikaani illalla ja työaikaani työpaikalla. Tällä viikolla minulle on soitettu töihin Kuopiosta Valittujen Palojen merkeissä. Samaisesta asiasta soitettiin juuri viime viikolla ollessani ruokaostoksilla.

Auriasta soitettiin Medihelin merkeissä jo kolmannen kerran kahden viikon sisällä. "Joku auta lasta jotain" merkeissä soitettiin tänään, ja viime viikolla soiteltiin huumebussin merkeissä. Nämä soittelijat ovat kuin takiaisia, seuraavat soitoillaan joka paikkaan, eikä heistä tahdo päästä millään eroon. Olen ryhtynyt jo toimenpiteisiin "terroristeja" kohtaan mutta oletan että taistelusta tulee pitkä ja uuvuttava.

Puhelinterrorismiin kyllästynyt