Lukijoilta

Veikkaus vastaa

Nimimerkki "Näinkin voidaan kertoa" kirjoitti 21.1. virheellisesti tällä palstalla, että Veikkaus on nostanut vedonlyöntipelien hintoja 500 prosentilla. Vuoden alussa 1.1.2002 kaikki vedonlyönnin kupongit vaihdettiin ja panosruudukot muuttuivat euromääräisiksi. Vanhoilla markkakupongeilla ei voi enää pelata.

Vedonlyönnissä asiakas päättää aina itse paljonko vetoonsa panostaa. Veikkaus on kuitenkin määritellyt minimipanoksen, joka Pitkävedossa, Tulosvedossa ja Voittajavedossa on 1 euro (aiemmin 6 mk) sekä Monivedossa 20 senttiä (aiemmin 1,20 mk). Vedonlyönnissä minimipanosten hinnat siis laskivat vuodenvaihteessa 0,9 prosenttia.

Nimimerkki "AR" kirjoitti tällä samalla palstalla 18.1., että Veikkauksen perustelu hintojen tarkistukselle ylöspäin tasasummien johdosta oli huono. Todettakoon tässä vielä, että suurin osa veikkauspelien hinnoista laski vuodenvaihteessa, kun hinnat haluttiin pelaamisen helppouden vuoksi pyöristää tasasummiin.

Veikkauksen 17 pelistä ainoastaan Maailman Ympäri -pelin ja Loton hinnat nousivat. Sentin hinnannousu Lotossa nostaa hieman myös pelissä maksettavia voittoja.
Tuula Lehto
Tiedottaja
Veikkaus