Lukijoilta

ViiniExpossa ei ole
kouluikäisille
sopivaa ohjelmaa

Suomen Messut ja Viinilehti Oy järjestävät ViiniExpon vuosittain täysi-ikäisille juoma-alan ammattilaisille ja viiniharrastajille. Maan ainoat viinimessut tarjoavat asiantuntevia luentoja ja mahdollisuuden maistella tuhansia viinejä kaikista maailman viinimaista. ViiniExpon aikana koko käytössä oleva messuhalli on anniskelualuetta.

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta, koska emme näytteilleasettajien toivomuksesta voi sälyttää heille velvollisuutta tarkistaa jokaisen maistelijan ikää. Ikärajasta kerrotaan kaikessa messujen tiedotuksessa ja markkinoinnissa.

Ymmärrämme ViiniExpoon Turusta saakka suunnanneen perheen mielipahan (mielipidekirjoitus 14.3), kun suunnitelmat ikärajan vuoksi jouduttiin muuttamaan. Mutta vaikka vanhemmat olisivatkin ViiniExpossa viinejä maistellessaan viihtyneet, ei messuilla kuitenkaan olisi kouluikäiselle sopivaa ohjelmaa ollut.

Uskomme, että retki kaupungin talvipuutarhaan oli sittenkin lasten kannalta onnistuneempi vaihtoehto. Helsingin Messukeskuksessa järjestetään tänä keväänä mm. SportExpo, Kevätpuutarha ja OmaMökki, joihin viikonlopun viettäjät ovat lämpimästi tervetulleita koko perheen voimalla.
Timo Muttonen
markkinointipäällikkö
Viinilehti Oy
Taija Paasilinna
tiedottaja
Suomen Messut