Lukijoilta

Lapset eivät kestä odottelua tungoksessa

Olivatko muut ihmiset tyytyväisiä tämän vuoden Rasavillirallin järjestelyihin Turkuhallissa? Meidän perheemme oli tapahtumassa lauantaina noin klo 13.30 ja televisioitava Huvitutti-konsertti alkoi klo 14. Ensinnäkin ihmisiä oli noin pienelle areenalle aivan liian paljon ja kun me haimme konsertin alkaessa istumapaikat katsomosta, niin järjestysmiehet estivät kulun takaisin areenalle pienen lapsemme halutessa poistua.

Selitäpä siinä huutavalle lapselle, ettemme pääse lähtemään muualle kuin suoraan ulos, ei takaisin itse tapahtumapaikalle! Miksei katsomoon menevissä kulkuteissä ollut mainintaa että takaisin areenalle ei pääse, syynä liian paljon ihmisiä. Kannattaisi ehkä jo ovella tehdä selväksi, että paikalla on liian paljon ihmisiä, eikä ottaa lisää sisälle jonottamaan. Pitäisi ymmärtää, että kyse on lapsista, joiden kärsivällisyys ei mahdollisesti kestä odottelua.

Muutenkaan Elysée ei ole kovin vaunuystävällinen paikka, saa kantaa vaunuja rappuja pitkin, koska kaikki eivät yksinkertaisesti pääsisi koko tapahtumaan odotellessaan hissiä. Kannattaisikohan ensi vuonna järjestää tapahtuma esimerkiksi Messukeskuksessa?
Perhe Vainio 100 mk