Lukijoilta

Naiset puhaltavat,
hatuista kiinni!

Kommentti TS:ssa 27.2. kirjoittaneelle "Totuuden puhujalle". Kirjoittajan mielestä naiset ovat kaikenmaailman naisten makasiineillaan ja Helmi-ohjelmillaan polkemassa miesten aseman madonkoloon. Naiset yliaktiivisina omalle asialleen ovat nousseet pelottavaan ylivaltaan. Asian todenperäisyyttä todistaa ilmiselvästi sekin, että valtiopäivien avajaisten televisiolähetyksessä haastateltiin kolmea henkilöä, ja kaikki olivat naisia! Naisten ylivoiman raskas varjo laskeutuu yllemme...

Ensimmäinen vuosi on kulunut, kun vallassa on naispresidentti ja jopa eduskunnan puheenjohtajakin on nainen. Kirjoittaja oli syystäkin kauhuissaan. Onhan selvää, että kun tasa-arvo maassamme on kuluneen vuoden aikana saanut hieman uutta valoa, on se heti murskaamassa maamme miehet häpeän ja nöyryytyksen jalkoihin.

Toisaalta, kun miettii miesten asemaa, mieleen nousee vahvasti miesten "ylivalta". Maamme presidentit ovat aina ennen olleet miehiä, suuret pomo ovat useimmiten miehiä, talk-shown juontajat ovat miehiä, tv:stä tulee miesten ajamia, miesten selostamia mies-formuloita... Ja miehet ovat nyt mielestään jääneet naisten jalkoihin.

Nyt on ensimmäistä kertaa nainen valta-asemassa. Miehet ovat lyötyjä, hankkikaa heille tukisiteitä ja -keppejä! Nyt ei auta enää mikään, sillä oikean tasa-arvon valo pilkahtaa. Pidelkää peruukeistanne kiinni, sillä se on menoa nyt!
A.H.