Lukijoilta

Urheilu alistettu
tutkimustoiminnaksi

Kyllä ne Hiihtoliiton herrat pikkupomoista isoihin kihoihin ovat pelkkiä rahan- ja kunnianahneita valehtelijoita! Trimmaavat rahalla huippuhiihtäjiä Suomeen. Kai ne ovat panneet urheilijoitten aivotkin kemialliseen pesuun niin että heidän silmissään siintää aina haamurajan ylitys riskirajoista piittaamatta.

Sen jälkeen kun isoraha tuli ladulle ja hierojat ja kupparit vaihdettiin lääkäreiksi on koko ala muuttunut tutkimus- ja tuotantolaitokseksi, jonka tulos lasketaan tappioksi ellei se joka vuosi parane.

Jatkuvat epärealistiset kasvuodotukset niin urheilussa kuin muussakin liike-elämässä johtavat vain ylikuumenemiseen ja romahdukseen. Sen ovat uuden uljaan maailman kvasitulokset jo osoittaneet! Riisto- ja haamurajoilla ei keiku yksinomaan ihmiselämä vaan myös karjatalous ja maanviljely, jossa suunnassa tulos on BSE-tauti ja geenimanipuloitu ruoka.

Moraalittomat tutkijat, lääkärit ja muut näpertelijät sekoavat omaan näppäryyteensä jumaloidessaan omaa mahtiaan organisaatiossa ja luonnon manipuloimisessa.

Nyt näemme televisiossa vain kolme vastaavaa apinaa, joista yksi ei tiedä mitään, toinen ei muista ja kolmas vain änkkää.
Lopussa kiitos seisoo