Lukijoilta

Vaarattomia
huumeita ei ole

Minua on jo pitkään ärsyttänyt monien ihmisten, etenkin nuorten, asenteet huumeisiin ja niiden käyttöön. En ymmärrä miksi joka puolella puhutaan vaarallisista ja vaarattomista huumeista. Monet ihmiset, jotka ovat huumeita vastaan, ainakin niitä vaarallisia aineita, puolustelevat kuitenkin esim. marihuanaa "vaarattomana huumeena". Etenkin nuorten asenteita huumeisiin täytyisi saada muutettua, ehkä tämä vaikuttaisi jotenkin itse ongelmaan, eli huumeiden lisääntyvään käyttöön.

Olen varma, että lähes kaikkien huumeriippuvaisten kokeilut ovat alkaneet hieman miedommista aineista. Tätä ei ilmeisestikään monet nuoret ymmärrä.

Itselläni on "hyviä" esimerkkejä siitä mitä huumeriippuvaisista tulee. Tämä on vaikuttanut paljon omiin mielipiteisiini, hyvä niin. En koskaan kokeilisi huumeita, en edes niitä "vaarattomia". Tuomitsen täysin kaikenlaiset huumeet.

Huumeiden käyttö on suuri ongelma joka puolella maapalloa, myös Suomessa, ja siihen pitäisi pystyä puuttumaan entistäkin enemmän. Jos pystyttäisiin ehkäisemään ja vähentämään juuri näiden miedompien aineiden käyttöä, niin luultavasti oltaisiin jo hyvissä asemissa sodassa huumeita vastaan.
Huumeita vastaan