Lukijoilta

Ympärivuotinen
työsopimus toiveissa

Olemme koulunkäyntiavustajia, emme kouluavustajia emmekä luokka-avustajia. Me koulunkäyntiavustajat olemme suorittaneet ammattitutkinnon joka sisältää kolme eri osa-aluetta (ihmisen kasvun tukeminen, avustaminen, oppimistilanteessa ohjaaminen) harjoittelujaksoineen. Olemme osoittaneet osaamisemme näyttökokeissa.

Työpäiväämme kuuluu oppilaan opastamista tehtävien teossa, kirjoittamista oppilaan puolesta jos hän ei siihen itse pysty, wc:ssä avustamista, pukemista, syöttämistä, opetusmateriaalin tekemistä ja paljon muuta. Olemme turvallisia aikuisia jotka ovat paikalla tarvittaessa. Olemme käsi johon tarttua, korva joka kuuntelee, sydän joka on paikalla. Pidämme työstämme ja päivittäin opimme oppilailtamme paljon. Siitä kiitos heille.

Haluamme jatkaa työtämme joten toivomme, että päättäjätkin huomioisivat työpanoksemme. Työmme vastuullisuuden huomioonottaen on palkkamme todella pieni. Tahdomme ympärivuotisen työsopimuksen ilman iänikuisia kesälomautuksia. Antakaa meille mahdollisuus jatkaa työtämme josta todella pidämme.
Ammattitutkinnon suorittaneet
koulunkäyntiavustajat