Lukijoilta

Mies: kädet
peiton alle

Syystä: muuten aviovaimosi (jos sinulla sellainen on) voi käydä käsiksi kalleuksiisi. Siispä: pitele itse niistä lujasti kiinni! Jos kaikesta huolimatta vaimosi vielä yrittää, sano: päätä särkee, ainako pitäisi, ei toimi, tai keksi jotain muuta yhtä ytimekästä.

Paras on muuttaa lähelle ulko-ovea olemaan yön ajaksi - siitä, vaimon nukkuessa kauempana, voit pinkaista alushoususillasi korttelisi tietyn kiertokaupustelijan hoitoon. (Joka korttelissa on jo sellainen yhteinen hyväkäs.)

Jos sitten epäonni olisi seurauksena ja saat kupan, tippurin, syyhyn tai hivin, sen hoitaa yhteiskunta ilmaiseksi verovaroin, jos ehdit lahjoittaa sen vaimollesikin!

Nykyään on ongelma vain se, ettette tiedä kumpi sen alunperin toiselleen lahjoitti. Syytelkää toisianne - se on oikein, sillä ihmisoikeussopimus takaa, ettei toista saa sortaa. Kun tappelut ovat loppu, menkää lääkäriin ja hoitakaa itsenne terveiksi! Sitten voitte tutkailla pitikö sopimuksenne. Avioliitto on sopimus uskollisuudesta ym. Laki on huorannut sen mitättömäksi fraasiksi!
Inkeri Meriläinen