Lukijoilta

Rauhallista ravintolaelämää

Kun Panimoravintola Koulu oli vielä koulu, piha oli hiekkaerämaa, rakennus pahasti rapistunut ja koulupäivinä välituntien aikana kaikui sisälle valtava melu. Nyt rakennus on kaunis, piha hyvin hoidettu puineen ja kukkineen. Tarjoilupaviljonki pihalla kattovaloillaan loistaa kauniisti hämärtyvässä illassa samoin elokuun iltoina pöydillä palavat kynttilät.

Todellinen keidas keskellä kaupunkia. Pihalla pelataan mini-golfia, petanqueta ja perheiden pienimmät leikkivät hiekkavenelaatikolla.

Huutavia ja räyhääviä humalaisia ei ole näkynyt, kuten esim. postin naapurissa Eerikinkadulla sijaitsevien ravintoloiden läheisyydessä. Koulun asiakaskunta ei ole humalahakuista väkeä, vaan sinne tullaan viettämään keskusteluhetkeä työpäivän päätteeksi tai illalla ystävien kanssa parantamaan maailmaa hiljaa ja rauhallisesti.

Elävä musiikki Koulun pihalla on soinut harvoin ja aina hiljaa ja kauniisti, ilman vahvistimia eikä koskaan illalla myöhään kello 22 jälkeen. Myöskään pelättyä mäskin hajua ei tarkka nenäni alkuaikojen jälkeen ole tuntenut kuin kerran, tänä keväänä kadulla ja silloinkin hyvin heikosti.

Toivon Panimoravintola Koululle hyvää jatkoa tällaisessa muodossa kuin se nyt on, ei 900-paikkaisena, ja näin hoidettuna sekä tähänastista hyvää naapuriasukkaiden huomioonottamista.
As Oy Kristiinankatu 6:n asukas