Lukijoilta

Suomessa vallitsee
perustuslaiton tilanne!

Kasvava EU-lainsäädäntö, paisuvat jäsenmaksut, kalliiksi käyvät eurokansanedustajat, katoava markka ja EU:n yhteinen puolustus ovat kehitysvaiheita, jotka eivät ole olleet kansan syvien rivien tiedossa kun Suomen EU- jäsenyydestä keskusteltiin ja neuvoa antava kansanäänestys vuonna 1992 maassamme järjestettiin.

Koiviston kauden jälkeisissä presidentinvaaleissa ainoat Suomen itsenäisyyden puolustajat ovat olleet presidenttiehdokas Keijo Korhonen ja vuonna 2000 Ilkka Hakalehto. Kaikki varoitukset ja ennustukset ovat toteutumassa aivan silmiemme edessä.

Integroitumista EU-Eurooppaan ei toteutettu Suomen perustuslain mukaisesti. Suomen liittymissopimus toteutettiin eduskunnan määräenemmistösäädöksiä ja seuraavalle eduskuntakaudelle siirrettävien lakien säätämisjärjestyksistä perustuslailla suojattuja kohtia rikkoen. Näin Suomi todellisuudessa ei ole laillisesti EU:n jäsen ja maatamme hallitaan laittomuuden tilassa.

EU-laittomuus voidaan vielä torjua ja Suomen itsenäisyys palauttaa rauhanomaisesti kansan toimesta aivan yksinkertaisesti: Terävällä kynällä ja vaaliuurnalla nykyisiä poliitikkoja vaihtamalla!
Aaro Mikkonen
Yläne