Lukijoilta

Grillauspaikkoja
kaupunkiin

Kesämökittömänä ja kerrostalossa asuvana kaupunkilaisena toivoisin tänne Turkuun paikkoja, missä piknik-ruokailun yhteydessä voisi grillata ruokaa tai vain paistaa perinteistä makkaraa.

Nimittäin eräänä juhannuksena olisimme lasteni kanssa halunneet paistaa makkarat ulkosalla, mutta harmiksemme emme löytäneet mistään grillejä. Ruissalon leirintäalue taisi olla silloin varattu maksaville, leiriytyville asiakkaille. Kieltämättä asia silloin hiukan harmitti.

Mielestäni näitä yleisiä ulkokeittiöitä voisi rakentaa muuallekin, esimerlolso. lähiöihin ja miksei myös Kupittaan puisto olisi oiva paikka tällaiseen rentoutumiseen, turvallisuusnäkökohdat tietenkin huomioiden.

Kaupan lihatiskit ovat kukkuroillaan makkaroita, pihvejä yms. Kesäisin näiden valmistaminen ruuaksi ja herkuttelu yleisesti mielletään ulkotapahtumaksi. Meillä kaikilla ei valitettavasti ole mahdollisuutta viettää kesää mökillä, joten yleiset grillauspaikat täällä kauniissa kesäkaupungissamme olisi pieni lohdutus tähän murheeseen.
Kesät kerrostalossa