Lukijoilta

Presidentiksi ei päästä
ulkoisilla avuilla

Ryhmäturuttaret (TS 15.5.) ovat sekoittaneet persoonallisuuden, karisman ja imagon, kun ovat katkeria siitä, ettei pukeutuminen olekaan päällimmäisenä presidentti Halosen ajatuksissa. Jokainen huomaa että hän on kehittänyt itseään muotitietoisuuden kustannuksella. Ainoa oikea Tarja on vaatimaton, viisas ja rehellinen emäntäihminen. Sellaisia "turuttaria", jotka kelpaisivat pukeutumisen ja kampauksen puolesta presidentiksi, on kolmetoista tusinassa, mutta tulihan taannoin todistettua, ettei presidentin virkaan pelkillä ulkoisilla avuilla päästä. Täytyy nyt vain tyytyä siihen, ettei kukaan ole täydellinen.

Epäilemättä Uosukainen olisi osannut olla chic jopa Ruotsissakin, mutta jo vaalien alkutaipaleella hän itse julisti presidenttinä työntävänsä pulmat neuvonantajille.

Ehkäpä Halosella puolestaan on syytä jättää "kultaiset leikkaukset" kokonaan paremmin valitun pukusuunittelijan käsiin ja tehdä itse sitä mitä osaa. Oikea puku on kuin hyvä muotokuva, joka heijastaa enemmän kantajansa sisäistä olemusta kuin ulkoista asemaa?
Vaatteet voivat tehdä miehen,
mutta ei ihmistä!