Lukijoilta

Sata kansanedustajaa
riittää

Kansanedustajien palkankorotuksista puhutaan ja enemmistö Suomen kansasta on sitä mieltä, että ei korotuksia enää palkkoihin, eiväthän he siellä käy kuin nappia painamassa tarvittaessa. Kukaan ei pysty kontrolloimaan heidän menojaan ja poissaolojaan eikä kukaan huomaa 200 joukosta kuka milloinkin on poissa.

Mielestäni kansanedustajien määrää voisi laskea puolella, eli sata tehokasta paikalla olevaa kansanedustajaa riittää!

Mikäli eduskunnasta on oltava poissa, jokaisesta poissaolosta on tehtävä selvitys niin kuin kenen tahansa työntekijän tulee tehdä poissaolostaan.

Väärin on, että sairaaloista ja muista julkisista laitoksista vähennetään työvoimaa ja samat työt on tehtävä eikä kukaan puhu palkankorotuksista. Samoin eduskunnan työtekijöitä voitaisiin vähentää ainakin puolella. Nyt näyttää siltä, että heitä on liikaa, koska on varaa olla pois ja ilmoitetaan medialle jaa-ääniä niin paljon, ei-ääniä niin paljon ja poissa 38, eikä kukaan kysele perään.

Seuraavalle kaudelle työtätekeville kansanedustajille palkankorotukset ja edustajien määrä puoleen, silloin jokainen kansanedustajaksi haluava tietää, että töitäkin on tehtävä palkkansa eteen.
Oikeus, kohtuus ja työmoraali kohdallaan