Lukijoilta

Jatkuva musiikkimelu
vetää pinnan kireälle

Asumme kerrostalossa, jossa musiikkimelu naapuristosta on lähes arkipäivää. Volyymitaso ei ole mitään normaalia laatua, vaan poppia soitetaan bailausmeiningillä. Olemme valittaneet pariinkin kertaan, tuloksetta. Hyvä kun emme turpiimme saaneet kun nyt näin uskalsimme puuttua työssäkäyvien ihmisten 'rentoutumistapoihin'.

Naapureiden aggressiivisuus on mennyt jopa niin pitkälle, että julkisella paikalla huudetaan solvauksia. Tässä tulos siitä, kun ystävällisesti yritimme saada jotain rauhaa omaan kotiimme. Virallinen valitustie on valitsematta, olemme yrittäneet välttää sodanjulistuksen. Nyt kuitenkin on pinna täynnä.

Ottaa aivoon tämä uskomaton 'olen herra omassa asunnossani' -tyyli. Jos asut kerrostalossa, et voi yksinkertaisesti elää elämääsi täysin naapureista piittaamattomaan tyyliin. Näin se vain on. Kerrostalossa kuuluu ääniä, kaikkihan sen tietävät, mutta normaaleihin elämisen ääniin ei kuulu tuntikausia kestävä pumputus, jota usein kestää yömyöhään.

On aivan uskomaton ajatus, että meidän pitäisi joutua bailaamaan naapureiden tahtipuikon mukaan aina kun heidän on päästävä 'rentoutumaan'. Tässä alkaa olla pinna sen verran kireällä, että on jopa tullut muutto mieleen. Toisaalta kukaan ei kyllä aja meitä omasta asunnostamme, kaikista vähiten sen tekee joku seinäntakaa.
Pinna kireällä