Lukijoilta

Päättäjät eivät tajua todellisuutta

Suomalaisen puoluepolitiikan eliitti- ja korkeatasoiset päättäjät pääministeri Lipposen johdolla ovat menettäneet täysin tajunsa todelliseen elämään. Päätökset ovat tietenkin siitä johtuen senmukaisia.

Eräs hyvä esimerkki siitä on talviolympialaisten hakeminen Helsinkiin. Lipponenkin oli mukana täysin rinnoin ja lupasi hallituksen olevan takana maksaisivat kisat mitä tahansa. Onneksemme näitä kisoja ei sentään Suomi saanut.

Kansalla on kuitenkin nyt jälkikäteen täysi oikeus saada täydelliset selvitykset siitä, mitä tämä pelkkä leikkihaku ja kaikki esittelyt tulivat maksamaan? Kaikki pitää julkaista mahdollisimman pian STT:n kautta. On muutenkin käsittämätöntä, että huippu- ja eliittiurheiluun on varaa uhrata satoja miljoonia vuosittain.

Ne kaikki ovat poissa koulutuksesta, terveydenhoidosta ja sosiaaliturvasta. Tilanne ajautuu päivä päivältä huonompaan suuntaan näillä elintärkeillä elämän alueilla!

Samalla tavalla kuin urheiluun suhtaudutaan myös EU-puheenjohtajamaa -asiaan. Mitään tolkkua ei ole siinä, mitä mikäkin maksaa, vaikka Suomi muutenkin on suuri kustannusten maksaja EU:ssa. Suomi vietiin väkisin EU:hun. Siitä seurauksena Suomi pitää laittaa EU-kuntoon.

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Se merkitsee jatkuvaa elämänturvan heikentämistä. Toivon mukaan tämä EU-järjestelmä kaatuu mahdottomuuteensa myös kansan äänestämisen kautta. EU:n lopettamisesta käytävään äänestykseen otettaisiin varmasti huomattavasti aktiivisemmin osaa kuin parlamentin jäsenten vaaliin.

Äänestysprosentin alhaisuudesta ja Sdp:n huonosta menestyksestä kehtaa tämä samainen Lipponen vielä syyttää kansaa ja haukkua hyvin menestynyttä Heidi Hautalaa hyvin halpamaisesti. Nyt on ylimielisyys Sdp:ssä kyllä huipussaan.

Mitään omia virheitä ei huomata eikä haluta nähdä. Tällainen politiikka onnistuu vain niin kauan, kun kansa ei seuraa tarpeeksi puoluepoliitikkojen päätöksiä ja maksaa nöyränä näistä mahtailuista kaikki kulut nöyrästi! Muutos ei synny itsestään eikä näitten todellisuudesta kaikonneiden yli-ihmisten päätöksillä.
Kaino Suominen