Lukijoilta

Ei omalla autolla Urheilupuistoon

Paavo Nurmi stadion eli Turun urheilupuisto sijaitsee liikenteellisesti motissa keskellä Martinmäen kerrostaloja. Yleisön pitäisi ymmärtää, että sinne on turha lähteä sohlaamaan omalla autolla, koska parkkipaikkoja varsinkaan Urheilupuiston itäisellä puolella ei yksinkertaisesti ole.

Paavo Nurmi -kisat osoittivat taas, että jokainen satapäisestä yleisöstä kuvitteli löytävänsä pieneltä kadunpätkältä Itäiseltä kadulta Betaniankadulle käännyttäessä parkkipaikan, vaikka ne normaalistikin ovat lähes täynnä alueella asuvien autoja.

Kisojen aikana liikenne Betaniankadun mutkikkaalla, tiheiden pensasaitojen reunustavalla kotikatu-osuudella, Martin koulun takaa, jossa sallitaan vain huoltoajo koululle sekä Hopeasepänpolulla, jossa auto- ja moottoripyöräliikenne on kokonaan kielletty, oli melkoista rallia.

Liikenteenvalvojia se ei kiinnosta, kuten ei sekään, mihin autoja parkkeerataan tapahtumien aikoina. Myös alueen kerrostalojen maksetuille paikoille ilmestyy vieraita autoja muka vahingossa. Talojen asukkaille autorumbasta aiheutuu harmia.
Kuka vastaa?