Lukijoilta

Turkulaiset junttia konserttikansaa

TS/Arto Takala<br />Turkuhalli ei ole mikään markkinapaikka, missä saa meluta ja mekastaa miten haluaa, muistuttaa kirjoittaja.
TS/Arto Takala
Turkuhalli ei ole mikään markkinapaikka, missä saa meluta ja mekastaa miten haluaa, muistuttaa kirjoittaja.

Olin Turkuhallissa Kenny Rogersin konsertissa, ja meno oli kuin parhaallakin markkinapaikalla. Väki vaelteli sisään ja ulos "konserttisaliin" miten halusi ja koska halusi, tyhmimmällä sakilla kaljamukit käsissään.

Ei ollut väliä sillä, koska konsertti alkoi tai päättyi, vai oliko se ylipäätään alkanut. Kuulijat, jotka istuivat kiltisti paikoillaan, joutuivat vähän tästä kesken konsertin nousemaan ja päästämään näitä juntteja paikoilleen.

Puhutaan, että lapset ja nuoriso tarvitsevat tapakasvatusta. Äitinä mieleeni tulee kyllä, että ensin näköjään nämä vanhemmat tarvitsisivat kiireesti tapakasvatusta. Olisivat edes ymmärtäneet kunnioittaa työtään tekeviä konserttiesiintyjiä sen verran, että olisivat istuneet paikoillaan, kun konsertti alkaa, olla hiljaa konsertin ajan, pitää kännykkä kiinni, jättää ruokailu ja juomailu väliajalle ja poistua paikaltaan vasta, kun on väliaika tai kun konsertti päättyi. Mutta ei!

Jopa firmojen looseissa melu yltyi sellaisiin desibeleihin, että sitä riitti häiriöksi asti. Minä ainakin tulin kuuntelemaan ennen kaikkea Kenny Rogersia. En turkulaista mölysakkia!

Hämmästyksekseni myös mm. kaljaa myytiin edelleen, vaikka konsertti oli alkanut. Ja näytti se maistuvan. Monille enemmän kuin tarjottu musiikki.

Viimeksi, kun olimme kuuntelemassa Karita Mattilaa Turkuhallissa, ei Mattila voinut aloittaa esiintymistään johtuen väen myöhästelystä! Uskomatonta!

Kutsuvieras