Lukijoilta

Kaupungin keskusta
halutaan autioittaa

TS/Sakari Sahlstein<br />Turussa on jo tällä hetkellä katuosuuksia, joissa nopeusrajoitukset ovat 40 tai 30 kilometriä tunnissa. Kirjoittaja vastustaa sitä, että neljänkympin rajoitus tulee myös ydinkeskustaan.
TS/Sakari Sahlstein
Turussa on jo tällä hetkellä katuosuuksia, joissa nopeusrajoitukset ovat 40 tai 30 kilometriä tunnissa. Kirjoittaja vastustaa sitä, että neljänkympin rajoitus tulee myös ydinkeskustaan.

Nyt sitten olemme saamassa 40km/h rajoituksen Turun keskustaan. Kukkahattutätien mielestä se on hyvä asia. He kun ovat olleet peloissaan, kun autot menevät niin kovaa, ainakin se näyttää siltä Keltsikan ikkunasta katsottuna.

Myös poliisin mielestä se on hyvä; nyt ei tarvitse enää ajaa Vasaramäkeen asti laittamaan tutkapyydystä, kun sen voi laittaa ihan vaikka Eerikinkadulle. Rahastaminen on entistä helpompaa.

Epäilen vahvasti sitä, että poliisi olisi tosissaan huolestunut jalankulkijoiden ym. turvallisuudesta, kun katsoo esimerkiksi miten usein poliisiautot jättävät vilkuttamatta kääntyessään.

Neljänkympin rajoitusalue ja Yliopistonkadun sulkeminen kävelykaduksi ovat selvästi osa keskustan autioittamissuunnitelmaa.

Poliisivaltion voitto