Lukijoilta

Parkkimäen rotanloukku

Huonompikin jää on kirjoittajan mukaan houkutellut Parkkimäelle ja pukukopitkin ovat kelvanneet vallan hyvin ennen tätä kallista "ylilyöntiä".
Huonompikin jää on kirjoittajan mukaan houkutellut Parkkimäelle ja pukukopitkin ovat kelvanneet vallan hyvin ennen tätä kallista "ylilyöntiä".

Olipa melkoinen älynväläys Turun liikuntaväeltä ryhtyä perimään jokaiselta Parkkimäen kentällä kävijältä viiden markan maksu!

Tällaisesta päätöksestä harvalla oli tieto. Ulkopuolella seisoi pieniä koululaisia rahattomina luistimineen. Sisäänpyrkijät yrittivät vaihtaa sopivaa rahaa toistensa kanssa ja saivat onnistuttuaan sitten tuskailla "rotanloukuksi" nimitellyssä vempaimessa mailoineen ja varustekasseineen ulospyrkivien kanssa. Henkilökunta sai niskaansa koko äimistyneen vuodatuksen.

Lähialueen lapsille Parkkimäki on ollut jokapäiväinen ulkoilukohde ja vaihtelua Turun vähälumisessa talvessa. Huonompikin jää on houkutellut ja pukukopitkin kelvanneet vallan hyvin ennen tätä kallista "ylilyöntiä".

Koska maksu tietysti on paikallaan pysyvästä hyvästä luistelujäästä, suunnattakoon se siis niille, jotka sitä käyttävät. Turkulaisten pitää saada tuntuva alennus, heidän verorahoillaanhan lysti maksetaan. Sopivin olisi kausi- tai kuukausikortti, lapsille halvempi.

Jaloittelevien avustajien ja sisarusten pitää päästä alueelle ilmaiseksi. He tuovat varmasti rahaa alueelle kahvilassa paremmalla mielellä kuin pakkorahastuksen virittämänä.

Kiekonpelaajat tuntuvat lisäksi valtaavan koko alueen tänäkin vuonna "lämien" lätkää myös pienten luistelijoiden puolella kielloista huolimatta. Siis myös parempi valvonta ja korkeampi aita suojaamaan uhkaavilta kiekoilta!

Luistelu - eliittiurheiluako?