Lukijoilta

Mikä on Campoyn
lasten kohtalo

Toivon sydämestäni, että suomalaiset naiset lähtevät suurella joukolla puolustamaan lapsiaan puolustavan rouva Campoyn asiaa keräämällä nimiadressin, joka lähetetään Järventaukselle tai Bill Clintonille.

Lapset kuuluvat äidille! Ajatelkaat, mitä siitä seuraa, kun lapset joutuvat palaamaan Amerikkaan, jossa heidät laitetaan lastenkotiin. Mikä shokki se on, vaikkakin äiti tapaisi heitä - vai saako tavata. Sallisimmeko sen omille lapsillemme?

Koska ukkovalta Suomessa jatkuu, on meidän naisten tehtävä jotakin. Nimilistat kiertämään, nyt on se hetki, että näytämme voimamme niin suomalaiselle ns. oikeudelle ja jopa muille maille, että me naiset pystymme auttamaan suureen hätään joutunutta Campoyn perheen äitiä. Ehkäpä löytyy arvovaltaisia vaikuttajanaisia, jotka lähtevät heikomman asialle - ulkomaalaisen kanssa avioituneen naisen puolesta ja pienten lasten puolesta.

Kun on kysymyksessä rikollinen, niin armahtajia kyllä löytyy ja kallispalkkaisia asianajajia puolustamaan. Laki on edelleen niin kuin se halutaan lukea. Ketä tämä olisi loukannut, jos oikeus olisi tapahtunut?

Herätkää naiset - se voit olla sinä - seuraavalla kerralla!

Voi kuinka sattuu