Lukijoilta

Veronmaksajien
pohjaton piikki

Olen tässä vuositolkulla seurannut pankinjohtajien sekä liikealan johtajien, jopa ministereiden ja kansanedustajien rahatouhuja. Tehdään jos jonkinlaisia rikkomuksia, mutta tuomioita ei tule. Kalliiksi käy veronmaksajille oikeusjutut vuodesta toiseen ja lopputulos on joko vanhentunut asia tai ei näyttöä.

Vapaalla jalalla on helppo "sumplata" asiat siihen malliin, että ei siitä saa selvää edes itse rikollinenkaan. Parempi tapa olisi heti pistää hilut kinttuun niin kyllä asiat tulisivat paremmin "tapetille" ja selväksi. Veronmaksajat ovat jo kärsineet miljoonia korvauksena näiden herrojen petoksista ja lisää tulee. Valtio ottaa lainaa ja toisesta päästä rikolliset tuhlaavat.

Sairaaloita ja terveysasemia suljetaan, kunnat valittavat mistä saisi edes yhden miljoonan tarpeisiinsa. Ihmettelen kuinka pitkä on veronmaksajien vieteri ja yleensä kuntalaisten hiljaisuus. Tiedotusvälineihin pääsee selvittämään asiat omaksi parhaaksi ja taas kansa uskoo, sekä armahtaa ja miljoonat ovat haihtuneet kuin tuhka tuuleen.

Ällöttävää touhua!