Lukijoilta

Eläköön
Suomi!

Olipa erinomainen tempaus Suomen sisukkailta urheilijoilta, kun pistivät luun kurkkuun lahden takaa tulleilta Svea-mamman pojilta. Eipä tosiaan auttanut viimetingan protestitkaan miesten pistetilanteessa, jossa vähemmän rakkaitten vihollistemme väitettiin nähneen, kun keihäänheittäjä Matti Närhi muka voiteli keihästään parempaan lentokuntoon.

Samaten kympin väsytystaktiikka meni heiltä todella pieleen, ja alkuun vetänyt naapuri oli peräti kaukana hännillä. Katsomo oli todella riemuissaan Vasalan juoksusta ja 300 m loppukiri oli todella vahva voimannäytös nuorelta urheilijalta.

Toinen kaksoisvoittaja oli Sanna Kyllönen, joka ainakin kotimaassa on pikamatkojen ykkönen. Hyvännäköisillä naapurimaan tytöillä ei ollut minkäänlaista mahdollisuutta pärjätä maaottelussa Suomen tyttöjen kanssa, eikä ole ollut aikoihin.

Mitään huipputuloksia ei maaotteluissa useinkaan savuteta, mutta pistesijoista taistellaan. Ensi kesän Ruotsi-Suomi -maaottelu tulee olemaan melko raju, siellä tanner tömisee ja aitoja kaatuu. Eläköön Suomen urheiluhenki ja härmän häijyt.

Jousimies