Lukijoilta

Kenelle Y-Hovia
ollaan myymässä?

Turun Yrittäjiltä tuli jäsenkirje missä jäseniä kutsutaan ylimääräiseen kokoukseen 31.8. Esityslistan mukaan päätetään Ruissalossa sijaitsevan Y-Hovin myynnistä.

Piti lukea teksti oikein pariin kertaan, että näinkö yhdistyksen nykyiset luottohenkilöt todella ovat tekemässä! Siis aluetta ja siellä olevia rakennuksia ollaan myymässä, jotka ovat olleet yhdistyksen hallinnassa jo 50 vuotta. En voi ymmärtää mitä ja kenen etuja tässä ollaan ajamassa kun tällainen hanke on laitettu vireille?

Alue on palvellut ja tarjonnut virkistystä jäsenistölle merellisessä Ruissalossa menneinä vuosikymmeninä. Mistä ja millä rahalla ostetaan vastaava, jos tämä kauppa toteutuu. Täytyy muistaa, että useilla ammattijärjestöillä ja muilla etujärjestöillä on vastaavia lomakohteita Turun tuntumassa ja tuskin näin hullua suunnitelmaa kenelläkään muilla on vireillä kuin Turun Yrittäjillä.

Kaiken lisäksi asia pyritään hoitamaan vielä näin lomakauden aikana, jotta mahdollisimman harva jäsen saapuisi kokoukseen. Mielestäni tässä on hankkeilla jotain muuta kuin yhdistyksen etu. Näin ainakin itse asian tulkitsen.

Aarre Kupila
pienpainaja Turku