Lukijoilta

Bussinkuljettaja
lähti liian hätäisesti

Matkustin hiljakkoin Turun kaupungin liikennelaitoksen autolla numero 3 kaupunkiin. Auton pysähdyttyä KOP-kolmion luona olevalle pysäkille, matkustajia poistui autosta, mutta sellainen huonosti kävelevä pappa jäi viimeisten poistuvien joukkoon.

Äkkiä kuljettaja vetäisi oven kiinni ja auto lähti liikkeelle papan jäädessä ihmetellen seisomaan sisäpuolen rappusille, käsi tiukasti kiinni kassissa joka oli oven ulkopuolella tuulessa heiluen. Ja niin mentiin seuraavalle pysäkille joka oli siinä Wiklundin kulmalla, siinä sitten pappa pääsi pinteestä kuljettajan millään tavoin kommentoimatta tilannetta.

Tuli mieleen kuinka hänen olisi käynyt, jos hän olisi ottanut parikin askelta kun auto lähti pysäkiltä. Sanoin kuljettajalle, olisi pitänyt pidempään olla pysähdyksissä. Sain vastauksen olin tarpeeksi kauan.

Tällaistako on matkustajaystävällisyys kaupungin busseissa. Onneksi löytyy tosi miellyttäviä kuljettajia, jotka kiireisestä aikataulusta huolimatta hoitavat tehtävänsä kunnolla.

Mutta edellä mainitun kaltaiset välinpitämättömät saisi lähettää kilometritehtaalle. Kyllä kunnon väkeä on aina saatavilla.

Autossa mukana ollut