Lukijoilta

Rakkaudesta tehty
seksiviihdettä

TS/Marttiina Sairanen<br />Kirjoittajan mielestä on ikävää, että maailma on nykyään täynnä seksiä. - Tur kulaisen yökerhon naisten illassa silmäniloa tarjosi mm. Silver Man.
TS/Marttiina Sairanen
Kirjoittajan mielestä on ikävää, että maailma on nykyään täynnä seksiä. - Tur kulaisen yökerhon naisten illassa silmäniloa tarjosi mm. Silver Man.

Voiko olla olemassa onnellinen seksitön sinkku? Kyllä! Toisinaan tunnen, minäkin..., mitä erilaisempia tunteita laidasta laitaan, ja tuollaiset kuumat värinät, seksuaalisviritteiset, ovat rikkana rokassa.

Koen välillä aika kiusalliseksikin ne, koska nuo ihmisen seksuaaliseen vetovoimaan liittyvät asiat miellän kiinteään parisuhteeseen (mielellään avioliittoon, miehen ja naisen välillä) kuuluviksi. Koska en ole ns. vapaan seksin kannattaja, enkä elä parisuhteessa, tunnen olevani myös vapaa seksin suhteen.

Puritanismiako, kenties, mutta minulla on tietyt rajat, joita en elämässäni ylitä. Seksi on yksi niistä! Haluan kokea seksin, yhtenä osana kokonaisuutta rakastamaani naista kohtaan. Uskon, että antautumalla täydellisesti toiselle ainostaan silloin, niin rakkauskin löytää niitä mittoja, joille voi onnellisen, kestävän parisuhteen rakentaa; uskollisuus ja rehellisyys, kaikessa,...teoissa ja ajatuksissa.

En tuomitse ns. vapaan seksin, homoilun, ym. harrastajia ihmisinä, vaikka heidän tekojaan en voi hyväksyä millään tapaa!

Nykyään maailma on täynnänsä, enemmän kuin koskaan, seksiä. Se on ikävää minusta, että seksi (rakkauden upein muoto miehen ja naisen välillä) on itseisarvo ja viihdetuote, joka myy, turhan monille.

Itse haluan täyttää elämääni/päätäni asioilla, jotka koen hyviksi, hienoiksi ja jotka auttavat minua kehittymään ihmisenä ja miehenä! Nämä seksillä kuorrutetut maailmankuvat eivät siinä auta: ne eivät ole minua varten!

Onnellinen seksitön
sinkkumies