Lukijoilta

Liigapelaajat esimerkkejä

Reuter<br />Pienen jääkiekkoilijan äiti kyselee ovatko suojat pakollisia, koska monilta liigapelaajilta niitä puuttuu.< p>
Reuter
Pienen jääkiekkoilijan äiti kyselee ovatko suojat pakollisia, koska monilta liigapelaajilta niitä puuttuu.< p>

Olen jonkin aikaa miettinyt tätä jääkiekkopelaajien varusteiden käyttöä. Oma poika pelaa junnuissa ja kaikkien varusteiden käyttö on pakollista: on kaulasuojaa, on ristikko kypärässä plus kaikki muut. Nyt onkin herännyt kysymys, miksi aikuiset eivät käytä kyseisiä suojia, varsinkin kun näitä loukkaantumisia on alkanut tulla enemmän ja peli on tullut kovemmaksi.

Eikö meidän aikuisten pitäisi olla esimerkkinä näille nuorille? Monella pelaajalla on oma pikku faninsa, joka matkii idoliaan ja siitä seuraa kysymys: Miks mun pitää käyttää kaulasuojaa, kun se ja se pelaa liigassa eikä senkään tarvii käyttää? Selitä siinä sitten, että kaikki ne suojat ovat turvallisuutta varten ja että ne ovat pakollisia. Vai ovatko?

Toivonkin kyseiseen asiaan vastausta seurojen johdolta tai valmentajilta, eivätkö suojat ole vanhempana pakollisia, vai saako pelaaja itse päättää niiden käytöstä?

Olkaa esimerkkinä nuorille ja taatkaa itsellenne turvallisemmat pelit.

Pikaista vastausta odottaen

Pienen pelaajan huolestunut äiti