Lukijoilta

Kymmenen kaksiota
saunan hinnalla

Kirjoittajan mielestä Turulla olisi tärkeämpiäkin rahareikiä kuin kallis edustussauna.
Kirjoittajan mielestä Turulla olisi tärkeämpiäkin rahareikiä kuin kallis edustussauna.

Ihmettelen suuresti, enkä varmasti ole ainoa, tätä Turun päättäjien sekoilua. On paljonkin asioita, joita en ymmärrä, mutta tämä terveysasemien kesäsulkeminen on yksi käsittämättömimpiä. Aivan järjettömäksi sen tekee vielä se, että siitä saatu säästö 300000, viime tietojen mukaan, tulisi pääosin siivouskuluista. Hyvä, että säästetään, mutta onkohan sektori väärä.

Samoihin aikoihin on lehdessä kuvia, mistäpä muusta kuin kahden miljoonan markan saunasta! Mistähän siihenkin rahat on otettu, samasta kaupungin lompsasta ainakin...

Mihin Turku muuten tarvitsee näin kallista saunaa. Maailmasta ei löydy niin arvokasta ihmistä Turkuun vierailemaan, että noin kallista saunoitusta pitäisi tarjota. Ja millä sitä pystyy ihmisten arvoa mittaamaan, kaikkia meitä tarvitaan.

Ollaankohan me turkulaiset jo niin turtuneita tähän kaikkeen törsäämiseen, ettei kukaan ole ottanut kantaa sauna-artikkeliin. Tietääkseni visakoivukin on yksi kalleimpia puita, joskus sanottiin, että sen kilohinta on sama kuin sokerilla.

Ajatelkaa ihmiset, että sauna maksaa kaksi miljoonaa, silläkin rahalla saisi Turunkin lähiöistä lähes kymmenen kaksiota.

Nyt siellä terävässä päässä ajatellaan, että ei tuokaan muija asioista mitään ymmärrä, mutta ainakin minulla on ollut se periaate, että asiat hoidetaan ja hankitaan tärkeysjärjestyksessä ja pientä ylellisyyttä vasta sitten jos kaiken muun jälkeen on varaa vielä sellaiseen.

Toivottavasti me äänestäjät osaisimme valita hiukan vastuuntuntoisemmat edustajat seuraavissa vaaleissa.

Kevätterveisin

Raili Seppänen
Siivooja Turun kaupungista