Lukijoilta

Pastorin hauskat
lemmenhuolet

Uskoakseni suuri yleisö antaa arvoa TV2:n keskiviikkoiselle maaseutukomedialle Vain muutaman huijarin tähden. Vaihteeksi jotakin hauskaa ja leppoisaa katsottavaa. Tämänkaltaiset tarinat uppoavat täydestä kaikenikäisiin katsojiin, mikä johtuu sarjan erinomaisesta tekijästä sekä mainioista näyttelijöistä.

Kunnanvaltuuston puheenjohtaja on ilmetty maatalousporhon esikuva kun hän kurvailee komealla hymyllään kirkonkylän raitilla ja sisuksissaan uhoo: Mää olen meilt, ja muut on meijän krandist. Pitäjän uusi pastori vaikuttaa enempi naivilta seksiseikkailijalta kuin mitä kirkonkylän akat luulevat hänen pyhyytensä sopimattoman kiihkon aiheuttavan vanhurskaan seurakunnan pyhille sieluille.

Kirkonkylän kerman mielestä vanha kalakauppias on ehdottomasti paikkakunnan suurimpia huijareita, ja pappia vainoava sisarentytär on ilman muuta samaa maata.

Sarjan pitäisi jatkua mahdollisimman pitkään, siksi paljon kommelluksia on odotettavissa ja selvitettävissä. Sen verran voi kait ennustaa, että katsoessa miten Hämeen sinisilmäneitoset ovat alkaneet hiippailla rantapolulla laiturin ja ladon vaiheilla mikäpä muu on homman takana kun pyydystää helmoihinsa pitäjän uusi ja verevä pastori.

Jousimies