Lukijoilta

Mihin Turku käyttää rahansa

Hyvä, hyvä Aapeli, joka kirjoitit viikko sitten sunnuntaisessa TS:ssa! Oli asiaa! Toivottavasti myös kaupungin johto luki kirjoituksesi ja tässä tulee johdolle lisää terveisiä...

Pidetäänkö meitä turkulaisia siellä johtotasolla ihan typerinä. Luuletteko, etteivät tavalliset ihmiset osaa laskea yhteen 1+1?? Tämän tästä saadaan lehdistä lukea, miten taas kaupungin johto on päättänyt karsia sekä sosiaali- että terveystoimen rahoja, ainoana päämääränään ajaa alas kaupunkilaisten peruspalvelut. Saamme lukea, miten kaupungin kassasta löytyy puoli miljoonaa jokivarren juhlavalaistukseen...Muutama miljoona aina löytyy rakennusfirmoille.

Mutta säästetäänkö siellä johtotasolla? Aapeliin yhtyen, olisi kaupungin johdolta aika fiksua jättää yhdeksi vuodeksi kokouspalkkiot ottamatta. Onko johto joutunut yhtään virkistysreissuaan peruuttamaan rahapulan vuoksi? Tuskinpa edes lomautusuhka koskee kaupunginjohtajaa veljineen.

Eikö terveyskeskusmaksuakin kannattaisi kysellä turkulaisilta itseltään, voisivat olla hyvinkin suostuvaisia maksamaan satasen vuodessa, jos se takaa heille riittävät terveydenhuoltopalvelut. Nyt muutamat puolueet suureen ääneen mainostavat, miten he ovat terveyskeskusmaksua vastaan, miksi?!? Saatatte tällä saada taaksenne muutaman eläkeläisäänen, mutta työläisten äänet menetätte!

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Jatkuvasti tehdään mielipidekyselyitä presidentistä ja hänen tavastaan johtaa. Olisiko syytä kysellä turkulaisilta mielipidettä kaupunginjohtajan tavoista johtaa? Olen nähnyt muutamia avoimia kysymyksiä esitettävän kaupunginjohtajalle, yhteenkään en ole nähnyt vastattavan, miksiköhän? Yritänpä nyt esittää oikein yksinkertaisen kysymyksen: kauanko kaupunginjohtaja ja hyvät veljet luulevat saavansa haluamaansa arvostusta ja kunnioitusta kaupunkilaisiltaan, kun ajavat alas kaupunkilaisten peruspalvelut ja pönkittävät vain omaa egoaan.

Muista aina antaa suosiolla,
tai muuten sulta otetaan!