Lukijoilta

TPS:n nobodyt kiusaavat Harkimoa

On hienoa, että suomalaisen jääkiekon messias ja pelastaja Hjallis Harkimo tajusi vihdoin vaihtaa ruotsalaisen Lundmarkin, joka valmensi viime kaudella Jokerit mestariksi, Naganon olympiakiekkoa oikein televisiossa kommentoineeseen Hannu Kapaseen.

Pitäähän mestarijoukkueella, jossa ei ole ainuttakaan Mr. Nobodya vaan pelkkiä tähtiä, olla valmentaja, jolla on kokemusta tv-kommentaattorin tehtävästä ja eritoten kaikelle kansalle siten tutut kasvot. Eihän Lundmark ainakaan Suomen televisiossa ole kommentoinut ainoatakaan leijonien peliä kuten edeltäjänsä Sakari Pietilä.

Oli ilmeisesti Porin Ässien onni, ettei Juhani Tamminen lähtenyt Naganoon tv-kommentaattoriksi, sillä Harkimo olisi varmasti palkannut Tamin Jokeri-koutsiksi ja Porissa olisi oltu ilman valmentajaa.

Jos Kapanen ei olisi ottanut mestarijoukkuetta hoiviinsa jostain syystä, olisi valmentaja ilmeisesti palkattu Hockey night -teamista järjestyksessä Pentti Lindegren, Pekka Rono Järvelä tai Mika Saukkonen. Myös ansioitunut tv-kasvo juuri jääkiekon puolelta, toimittaja Laura Ruohola on ollut paljon esillä ja olisi ollut erinomainen vaihtoehto valmentamaan Jokerit jälleen mestariksi.

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Me tyydymme täällä Turussa Jursinov-seniorin palveluksiin, vaikka hänelläkään ei ole lainkaan kokemusta tv-kommentaattorin tehtävistä. Ilmeisen onnekkaasti hän kuitenkin näyttää johtavan värittömän ja harmaan ryhmän Mr. Nobodeja SM-liigan runkosarjan voittoon, elleivät Vova Jursinovin Nobodyt Ilveksen paidassa sitten vie runkosarjaa.

Kyllä meidän turkulaisten kuuluu olla tosi onnellisia, jos TPS voittaa runkosarjan, sillä stadissa ollaan valovuoden edellä jääkiekossa, ainakin Harkimon lausuntojen perusteella. Kaikki mitä TPS ottaa play offseista on näin vaatimattomilla palikoilla pelkkää plussaa ja stadin Jokerit kukistaa finaalissa stadin HIFK:n. Ainoa asia joka jännittää on, onko Kapanen vielä mestari Jokereitten koutsina sillä aikaahan finaaleihinhan vielä riittää...

Ari Heikkilä
tylsä Nobodyjen kannattaja
harmaasta Turusta