Lukijoilta

Kiitos Suomi, Turku

Mietin, miten onnekas olenkaan, että olen suomalainen. Saan osani kattavasta sosiaaliturvasta, toimivasta terveydenhuollosta ja turvallisuudestani huolehditaan kaikin tavoin.

Olen kyllästynyt elämäänsä pettyneiden aikuisten ainaisiin valituksiin. Näen punaista, että vaaditaan kahden poliisin henget, ennen kuin ihmiset heräävät huomaamaan, mitä jotkut ovat valmiita uhraamaan hyvinvointimme eteen - koko elämänsä - ja ensimmäisten parkki- tai ylinopeussakkojen jälkeen tulee taas puukosta selkään...

En voi kuin kyynisesti todeta, että niin makaa kuin petaa. Kenenkään ei tarvitse Suomessa nähdä nälkää. Oikeutensa pitää itse tuntea ja niitä täytyy myös osata vaatia. Toivottavasti kaikki kääntyy vielä hyväksi ja apua tarvitsevat löytävät etsimänsä; kaikkea hyvää!

Itse löysin itsenäisyyspäivän juhlatunnelman Finlandiasta, Turun torilta. Valoshow ja aina yhtä vaikuttava Finlandia mykistivät ja liikuttivat voimallaan ja Sound Of R.E.L.S. energisyydellään, ammattitaidollaan ja tutuilla kappaleillaan viihdytti koko toriyleisöä.

Iloinen mieli tuli jäädäkseen. Harvoin on nuori suomalainen saanut juhlia itsenäisyyspäivää yhtä onnistuneesti.

Tunnen syvää kunnioitusta ja kiitollisuutta sotaveteraaneja kohtaan, jotka ovat mahdollistaneet tulevaisuutemme, meidän ja jälkeläistemme, itsenäisessä Suomessa. Ei ole kauniimpaa maata kuin tämä.

Työtön, onnellinen ja
kaikesta kiitollinen nuori