Lukijoilta

Ei terveyskeskusmaksuja

Turun päättäjät, tehkää inhimillinen ja järkevä päätös, sallikaa maksuista vapaat terveyskeskuskäynnit niin kuin tähänkin asti. Kuten hyvin itsekin tiedätte, sadan markan maksu, kerätään se minkä mallin mukaan tahansa, ei tuota toivottua kuutta miljoonaa markkaa Turun kaupungille. Menot saattavat tulla monin verroin suuremmiksi, kun pienet sairaudet on pakko jättää hoitamatta.

Pitkäaikaiset nuhakuumeet, korvatulehdukset ym. hoitamatta jääneet sairaudet aiheuttavat arvaamattomia jälkitauteja, jotka invalidisoivat ihmisiä loppuiäkseen. Kuka korvaa ne kärsimykset heille, jotka jo nyt elävät toimeentuloturvansa äärirajoilla? Ottakaa nämä asiat punnittavaksenne siellä valtuustossakin. Huomioikaa vähäosaisten hätä, joka on todellinen tällä hetkellä.

Me Turun Metallityöväen ammattiosasto 49:n veteraanijaoston jäsenet seuraamme tarkasti, mitä siellä valtuustossa tapahtuu, kuka mitenkin eri asioista äänestää.Teemme siitä täällä kentällä omat päätöksemme ja toimimme sen mukaan tulevaisuudessa. Meitä veteraaneja on melkoinen joukko, ja kun vielä vierailemme muitten eläkeläisten luona, niin mielipiteitä kertyy. Eikä kukaan ole toivonut terveyskeskusmaksuja Turkuun.

Meeri Nurmi
Turun Metallityöväen ao 49:n
veteraanijaoston puolesta