Lukijoilta

Petrelius puntarissa

Vaan onpa omituinen vaaka. Asunpahan näköjään vääräl pual jokke. Joen länsipuolella asuvilla on jo vuosikymmeniä ollut käytössään iso ja kallis uimahalli. Tääl irän pual jokke on vajaan vuoden toiminut kaupungin palveluna Petreliuksen uimahalli. Nyt tää pikkuriikkinen halli painaa talousvaa'assa niin paljon, että se pitää lopettaa.

Mä olen seitsemännellä vuosikymmenellä elävä ukonrähjä, jonka molemmat polvet on operoitu ja selässä on korostunut lordoosi, joka on oireillut nuoruudesta asti. Toimintakykyni ylläpitäminen vaatii säännöllistä jatkuvaa liikuntaa. Väliaikainenkin laiminlyönti tuntuu nopeasti pökkelöitymisenä.

Vammoistani johtuen en voi harrastaa muuta kuin pyöräilyä ja uintia. Kuntokävelykin käy liiaksi polville ja ne ajettuvat.

Lisääntyneen uimiseni seurauksena on ollut se, etten ole tarvinnut terveyskeskukseni palveluja. Kunpa pystyisin laskemaan miten paljon Petreliuksen sulkemisella saadut säästöt aiheuttavat lisäkuluja terveydenhoidossa.

Mä toivonkin nyt, että te irän pual jokke asuvat tartutte siihen puhelimen luuriin ja soitatte äänestämillenne valtuutetuille ja puhutte todella isoilla kirjaimilla, jotta saadaan nää virkamiesten epätasa-arvoisesti kaupunkilaisiin kohdistuvat hölmöilyt nurin. Ellei niin käy, tehkää kunkin valtuutetun käyttäytymisestä johtopäätökset seuraavissa vaaleissa.

Mä soitin jo