Lukijoilta

Yksi orkesteri riittää

Katriina Jokinen kirjoitti aiheellisesti tanssilippujen korkeista hinnoista (TS 20.10). Tanssilippujen kalleudesta eivät ole vastuussa ainoastaan tanssien järjestäjät vaan myös ohjelmatoimistot, artistit, orkesterit ym., jotka ottavat oman osansa lippujen hinnasta.

Olen useasti ihmetellyt miten nuorilla on yleensä varaa käydä tansseissa. Lippujen lisäksi rahaa menee matkoihin ym. Opiskelija-alennus olisi paikallaan, jotta nuorisoa saataisiin entistä enemmän hyvän harrastuksen pariin.

Auran Nuortentalolla on tällä alkaneella tanssikaudella ollut melko usein kaksi orkesteria, mikä on aivan turhaa. Sehän nostaa automaattisesti lippujen hintaa. Yksi orkesteri ja hyvä monipuolinen taukomusiikki riittää aivan mainiosti.

Tanssien alkamisajankohta tulisi siirtää takaisin klo 20 ja päättyminen klo 00.30:een, se olisi kaikkien osapuolten etu.

Tässä vielä pari ehdotusta, millä tanssiva kansa saataisiin paikalle heti alkuillasta.

1. Lippujen hinnasta 10 markkaa pois klo 20-21.00.

2. Illan mahdollinen huippuesiintyjä paikalle laulamaan heti klo 20.00.

Tanssien järjestäjät, ohjelmatoimistot ym. odotan vastausta kysymykseeni, mitä aiotte tehdä sen asian hyväksi, että tanssilavakulttuurilla olisi tulevaisuutta?

Monessa asiassa sanotaan, että lapsissa ja sitä myötä nuorissa on tulevaisuus - niin myös tanssilavojen!

Lasse Lehtiranta