Lukijoilta

Bensa-alennus
veteraaneille

Yleisönosastolla oli kesällä kirjoitus, että sotaveteraanien rintamalisä on noussut yhden markan kuukaudessa. Jos tällainen korotus tosiaan on tapahtunut, niin onhan se sentään noin kolme penniä päivässä.

No tämä tästä, mutta kun puhutaan sotaveteraani-invalideista, niin heitä on varmasti elossa enää niin vähän ja monet niin sairaita, että eivät tahdo päästä liikkumaan, vaikka heillä monella vielä on oma auto.

Emme pysty enää pienellä eläkkeellämme ostamaan bensiiniä, kun litran hinta alkaa olla jo lähes kuusi markkaa litra ja hallituksen budjettineuvotteluissa suunnitellaan vielä vaan bensiinin hinnan korotusta.

Kun puhutaan sotaveteraani-invalideista, jotka ovat saaneet poliisilaitoksen myöntämän vapaan pysäköintiluvan, niin katson, että näille invalideille hallitus ja eduskunta voisi myöntää bensiinin ostoalennuksen. Vaikka puolet siitä hinnasta, mitä se kulloinkin maksaa, niin nämäkin invalidiveteraanit voisivat liikkua ja hoitaa omia asioitaan.

Me invalidiveteraanit toivomme, että hallitus tällaisen pienen bensa-alennuksen meille myöntää. Tämä ei valtion kassaa paljon pienennä.

Invalidiveteraani