Lukijoilta

Kuka pilasi huipputuotteen nimeltä TPS

Mitä tapahtuu valmentajalle joka epäonnistuu totaalisesti tehtävässään...? Hänet todennäköisesti erotetaan. Entä saako täysin epäonnistunut pelaaja peliaikaa? Mutta miten käy kun seuran johto epäonnistuu sekä pelaajahankinnoissa että markkinoinnissa? Ei mitään!

Enää eivät edes Euroopan parhaat valmentajat pysty paikkaamaan virheitä joita johtoporras tekee vuodesta toiseen.

TPS kehittää joka vuosi huippuluokan pelimiehiä, jotka palvelevat pian NHL:ää ja saksalaisia sekä ruotsalaisia seuroja. Uutuutena kotimaiset huippuseurat, jotka lypsävät TPS-parkaa, joka ei jostain syystä tunnu kiinnostavan enää kasvatuskauden jälkeen todellisia pelimiehiä.

Meilläpäin on jatkuvasti odotettu aikaa jolloin Jokerit vihdoin luiskahtaa alamäkeen... Odotus jatkuu vain vuodesta toiseen.

Viime keväänä TPS:n johdossa loukkaannuttiin syvästi herra Harkimon arvostelusta jossa viitattiin nobodyjen vetovoimaisuuteen mitä tulee maksavaan yleisöön. Vieläkö Lukko-pelin jälkeen tuntuu siltä että joku asiaa tuntematon on uskaltanut avata suunsa ja arvostella suuren ja mahtavan tapaa toimia? Katsojia 4200... eihän se täyttäisi edes vanhaa Kupittaata!

Joko vihdoin meilläkin ymmärretään, että kuuluisa varsinaissuomalainen sanelupolitiikka on aikansa elänyt ja kaivataan ennakkoluulottomuutta sekä myös faneja palvelevaa tunnelmanluontia hallille.Turku on täynnä markkinoinnin ammattilaisia jotka voisivat vielä pelastaa mitä pelastettavissa on.

Stouni