Lukijoilta

Jääkiekossa oltava
menoa ja meininkiä

Sinulle nimimerkki Ääntä halliin (TS 21.9.), kerron tässä oman näkemykseni miksi esimerkiksi TPS-KalPa -pelissä oli vain noin 5000 ihmistä ja tunnelma kuin hartaushetkessä. Ei kai se niin ole, että TPS voi koota millaisen ryhmän tahansa ja pelata kuinka tahansa ja meidän katselijoiden tulisi se mukisematta hyväksyä se ja vielä suu vaahdossa huutaa ja elämöidä.

Me katsojat maksamme jääkiekkoviihteestä ja pääsylippurahoille tulee saada vastinetta. Itse olin seuraamassa edellämainittua ottelua ja tulin siihen tulokseen, että olenkin jo tällä kaudella katsellut kaikki TPS:n pelit. Ainakin, jos joudun itse maksamaan.

Ihmettelen, kenelle edellä mainitun pelin kaltainen jääkiekko riittää. Minulle ei! Joukkueellinen tasaisen harmaata massaa ilman todellisia tähtiä ei todellakaan vetoa minuun.

Kyllä tosiasia on, että suurin osa ihmisistä tulee peleihin katsomaan tähtipelaajia ja vauhdikasta jääkiekkoa. Vain pieni joukko pikkutyttöjä on niitä, joille kelpaa joukkue kuin joukkue, kunhan se vain kantaa TPS:n nimeä.

Tuote kuntoon - mieluummin heti!