Lukijoilta

Pomponrahka on rikkaus

Rahalla saa lentokentän, mutta suon perustaminen ei taida onnistua rahalla.

Liike-elämä vaatii lentokentän kehittämistä nykyiselle paikalle. Nopeat yhteydet ovat tietysti tärkeitä. Näin liike-elämä saa rattaat nopeammin pyörimään yhä kiihtyvällä vauhdilla. Näin saadaan kehrättyä rahaa. Raha on yksi elämää säätelevä tekijä. Luonto opettaa meille muita arvoja kuten rauhaa ja rakkautta. Näitä arvoja kaipaa sekä rikas että köyhä.

Siirtäkäämme kenttä sinne, missä on tilaa. Olkaamme luonnon edessä nöyriä. Jos ympäristömme voi hyvin mekin voimme. Lentokentän kehittäminen muualle saattaa tuoda enemmän hyötyä kuin arvaammekaan. Päättäjien tahdosta ja viisaudesta se on kiinni kiittääkö jälkipolvi tämän päivän päätöksistä. Se on kyllä nähty, että rahaa löytyy tässä maassa mitä kummallisimpiinkin ongelmiin. Veromarkkoja on käytetty viime vuosian tosi hulvattomasti. Turun lentokenttä ei varmasti olisi kehityskohteena huonoimmasta päästä, jos vaan löydetään paikka.

Ympäristöministeriö on joissakin lausunnoissaan 90-luvun alussa esittänyt suurlentokenttää Etelä-Suomeen. Eikö tätä aasiaa voisi ottaa yhdeksi vaihtoehdoksi tilanteen ratkaisemiseksi!

Ihmisen ja luonnon ystävä