Lukijoilta

Kesä tuhraantuu
busseissa

TS/Arto Takala<br />Kirjoittaja pahoittelee, että kesä kuluu turhaan busseissa, eikä ehdi nauttia kesän iloista. Hän toivo o kesäajaksi lisää vuoroja.
TS/Arto Takala
Kirjoittaja pahoittelee, että kesä kuluu turhaan busseissa, eikä ehdi nauttia kesän iloista. Hän toivo o kesäajaksi lisää vuoroja.

Tässä kysymys teille TLO:n pyöreän pöydän ritareille, jotka suunnittelette nämä surullisen kuuluisat aikataulut (lähinnä kesäaikataulut kyseessä). Onko siellä suunniteltu ja ajateltu vai ainoastaan juotu kaffetta pullan kera? Toivon saavani vastauksen teiltä tälle palstalle, että muillekin riittää ihmettelemistä.

Asun Härkämäessä ja käyn töissä teknologiakeskuksessa, työmatkani on noin 9 km per suunta eli yhteensä noin 18 km. Lähden aamulla klo 7.10, että olen työni alkaessa paikalla. Työni päättyy klo 16 ja bussini kauppatorilta Härkämäkeen lähtee klo 16.20. Yleensä myöhästyn bussista 2-5 minuuttia ja bussini lähtee aikataulussa näin kesäaikaan. Seuraava auto lähtee klo 16.50 ja kotona olen noin 17.15.

Hyvät Herrat, mielestäni on kohtuutonta, että 18 kilometrin matkaan menee päivässä 2 tuntia ja 15 minuuttia. Luuletteko, ettei aikuisella naisella ole muutakin tekemistä päivässä näin kesäaikaan kuin viettää se bussipysäkillä tai bussissa.

Teidän on turha vaivautua viittaamaan kustannuskysymyksiin vastauksessanne, koska ärtyneet kuljettajat (johtuen teidän utopistisista aikatauluistanne muun muassa) ja tyytymättömät asiakkaatkin maksavat ja paljon ajan mittaan.

Voitaisiinko mahdollisesti lisätä yksi ylimääräinen auto aamulla klo 7-8 ja iltapäivällä klo 16-17 välillä, että työläisetkin pääsevät nauttimaan kesästä?

Tarttis kai tehrä jottai