Vähemmän ruokaa roskiin: "Suunnittelua on hyvä harrastaa kotonakin"

Virpi Isomäki pohtii työkseen, miten ruokahävikkiä voisi pienentää. Isomäen haastattelu jatkaa Turun Sanomien Ilmaston asialla -juttusarjaa. Sarjassa paikalliset ihmiset eri aloilta pohtivat ilmastonmuutokseen liittyviä asioita.

Jori Liimatainen
Arkean ruokapalveluiden kehitystyössä Virpi Isomäki paneutuu muun muassa ruokahävikin vähentäntämiseen. Ruokahävikki on tutkijoiden mukaan suuri pulma ilmastonmuutoksen kannalta.
Arkean ruokapalveluiden kehitystyössä Virpi Isomäki paneutuu muun muassa ruokahävikin vähentäntämiseen. Ruokahävikki on tutkijoiden mukaan suuri pulma ilmastonmuutoksen kannalta.

Ilmaston asialla.

Harri Kavén

Virpi Isomäen työpaikkana on Arkea Oy. Se on Turun kaupungin osittain omistama yhtiö, joka muun muassa tuottaa ruokapalvelut Turun päiväkoteihin, peruskouluihin ja lukioihi...

tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Kokeile TS digiä
1kk maksutta.
Tilaus päättyy automaattisesti.

Tutustu 1 kk 0 €
Olen jo tilaaja
Haluatko käyttää

Osallistuaksesi keskusteluihin ole hyvä ja kirjaudu TS-tunnuksillasi

Olet kirjautuneena yritystunnuksella. Yritystunnuksella ei voi osallistua keskusteluihin.
Aloita keskustelu tästä jutusta
Viesti

Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Uudet näkökulmat keskustelussa vievät asioita eteenpäin. Siksi Turun Sanomat kannustaa verkkosivuillaan aktiiviseen ja rakentavaan keskusteluun.

Verkkokeskusteluun osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä (jonka pääset tekemään tästä). Rekisteröityminen ei edellytä lehden tilaamista.

Keskusteluun voit kirjoittaa omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Suosittelemme oman nimen käyttöä, sillä on arvokasta seistä mielipiteidensä takana. Ole kriittisenäkin kohtelias ja kunnioita muita. Epäasiallinen käytös estää osallistumisen keskusteluun.

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä, ja julkaisusta päättää toimitus. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda äläkä kiroile.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta. Tekstin yhteyteen voi liittää teemaan liittyviä asiallisia linkkejä, jotka toimitus tarkistaa ennalta. Mainoksia emme julkaise.

Verkon keskustelut ovat osa Turun Sanomien sisältöä, josta olemme vastuussa. Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.