Kaksi nuorta perusti ravintolan keskelle ei-mitään – Nyt huippukokit seuraavat sen Instagram-päivityksiä, ja monet tulevat matkojen päästä syömään

Jussi Leinonen
Connor Laybourne ja Johanna Mourujärvi tapasivat aikoinaan ravintolan keittiössä, joten työskentely yhdessä on luontevaa. Joku on joskus ihmetellyt rajua kielen­käyttöämme keittiössä, mutta kun olemme kotona, työ unohtuu, Laybourne sanoo. Kovin suurta ryhmää ravintola ei pysty kerralla vastaanottamaan, sillä työn­tekijöitä on tasan kaksi: Laybourne ja Mourujärvi itse.
Connor Laybourne ja Johanna Mourujärvi tapasivat aikoinaan ravintolan keittiössä, joten työskentely yhdessä on luontevaa. Joku on joskus ihmetellyt rajua kielen­käyttöämme keittiössä, mutta kun olemme kotona, työ unohtuu, Laybourne sanoo. Kovin suurta ryhmää ravintola ei pysty kerralla vastaanottamaan, sillä työn­tekijöitä on tasan kaksi: Laybourne ja Mourujärvi itse.

Armi Auvinen

Krikskräks.

Kuumassa öljyssä paahdetut villiriisit raksuvat hampaissa kuin popcornit. Ruohosipuliöljyllä ryyditetty kyssäkaalikerma syleilee suussa juuri sopivan mehevää, punaista lohifilet...

tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa TS Digi
1 kk maksutta.

Tilaan 1 kk 0 €
Olen jo tilaaja
Haluatko käyttää

Osallistuaksesi keskusteluihin ole hyvä ja kirjaudu TS-tunnuksillasi

Olet kirjautuneena yritystunnuksella. Yritystunnuksella ei voi osallistua keskusteluihin.
Aloita keskustelu tästä jutusta
Viesti

Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Uudet näkökulmat keskustelussa vievät asioita eteenpäin. Siksi Turun Sanomat kannustaa verkkosivuillaan aktiiviseen ja rakentavaan keskusteluun.

Verkkokeskusteluun osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä (jonka pääset tekemään tästä). Rekisteröityminen ei edellytä lehden tilaamista.

Keskusteluun voit kirjoittaa omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Suosittelemme oman nimen käyttöä, sillä on arvokasta seistä mielipiteidensä takana. Ole kriittisenäkin kohtelias ja kunnioita muita. Epäasiallinen käytös estää osallistumisen keskusteluun.

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä, ja julkaisusta päättää toimitus. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda äläkä kiroile.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta. Tekstin yhteyteen voi liittää teemaan liittyviä asiallisia linkkejä, jotka toimitus tarkistaa ennalta. Mainoksia emme julkaise.

Verkon keskustelut ovat osa Turun Sanomien sisältöä, josta olemme vastuussa. Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.