Yksi juliste seinässä muutti Kim Mustosen suunnitelmat – nyt hän työskentelee Pinellan keittiömestarina

Marttiina Sairanen
Kim Mustosta kiehtoo ruuanlaitossa se, että aina on uutta opittavaa. – Pinellan haluan nostaa samaan kukoistukseen, kuin se on ollut. Oppimani tekniikat, raaka-aineiden käsittely ja maku edellä -ajattelulla asiakkaat saavat paremman ravintolakokemuksen.
Kim Mustosta kiehtoo ruuanlaitossa se, että aina on uutta opittavaa. – Pinellan haluan nostaa samaan kukoistukseen, kuin se on ollut. Oppimani tekniikat, raaka-aineiden käsittely ja maku edellä -ajattelulla asiakkaat saavat paremman ravintolakokemuksen.

Päivän persoona

Mervi Luotonen

Kim Mustonen, 29, haaveili nuorempana sotilasurasta ja poliisin ammatista. Mutta hänestä kasvoikin keittiöammattilainen, joka tähtää Suomen kovimpien ruoka-alan vaikuttaj...

tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa TS Digi
1 kk maksutta.

Tilaan 1 kk 0 €
Olen jo tilaaja
Aloita keskustelu tästä jutusta



Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda!/HUUDA tai kiroile.

Emme julkaise linkkejä tai mainoksia.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta.

Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.