Yksi juliste seinässä muutti Kim Mustosen suunnitelmat – nyt hän työskentelee Pinellan keittiömestarina

Marttiina Sairanen
Kim Mustosta kiehtoo ruuanlaitossa se, että aina on uutta opittavaa. – Pinellan haluan nostaa samaan kukoistukseen, kuin se on ollut. Oppimani tekniikat, raaka-aineiden käsittely ja maku edellä -ajattelulla asiakkaat saavat paremman ravintolakokemuksen.
Kim Mustosta kiehtoo ruuanlaitossa se, että aina on uutta opittavaa. – Pinellan haluan nostaa samaan kukoistukseen, kuin se on ollut. Oppimani tekniikat, raaka-aineiden käsittely ja maku edellä -ajattelulla asiakkaat saavat paremman ravintolakokemuksen.

Päivän persoona

Mervi Luotonen

Kim Mustonen, 29, haaveili nuorempana sotilasurasta ja poliisin ammatista. Mutta hänestä kasvoikin keittiöammattilainen, joka tähtää Suomen kovimpien ruoka-alan vaikuttaj...

tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa TS Digi
1 kk maksutta.

Tilaan 1 kk 0 €
Olen jo tilaaja