Kuralan Kylämäessä haistellaan mämmiä ja ihastellaan Elsan joutsenlampea

Mikael Rydenfelt
  Katja Pohtola kertoo, että munia on värjätty sipulinkuori- tai punakaaliliemessä keittämällä.
Katja Pohtola kertoo, että munia on värjätty sipulinkuori- tai punakaaliliemessä keittämällä.

Heidi Horila

Iso-Kohmon emäntä Katja Pohtola esittelee Kuralan Kylämäessä itse valmistettua mämmiä aidosta tuohiropposesta. Hänen mielestään kannattaa kokeilla itse mämmin valmistamista, sillä se on he...

tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa TS Digi
1 kk maksutta.

Tilaan 1 kk 0 €
Olen jo tilaaja
Aloita keskustelu tästä jutusta



Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda!/HUUDA tai kiroile.

Emme julkaise linkkejä tai mainoksia.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta.

Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.